چگونه ویزای آلمان بگیریم؟

اخذ ویزای آلمان و مدارک مورد نیاز آن

کشور آلمان از زیباترین و پیشرفته ترین کشورهای قاره سبز یا همان قاره اروپا به شمار می‌رود. نه تنها کشور آلمان از لحاظ صنعت و اقتصاد بسیار پیشرفته است بلکه با داشتن طبیعتی زیبا و جاذبه‌های فرهنگی هنری سالانه تعداد زیادی گردشگر را به سمت خود جذب می‌کند. پس گردشگران برای سفر به کشور آلمان نیاز به گرفتن ویزای این کشور دارند.

کشور آلمان جز کشورهای پیمان شینگن به شمار می‌رود و با داشتن ویزای این کشور حداکثر به مدت سه ماه می‌توان در خاک آلمان اقامت داشت. برای اقدام به گرفتن ویزا می‌بایست که مدارک درخواستی را به سفارت این کشور ارائه دهید. ویزای کشور آلمان انواع مختلفی دارد که در ادامه انواع آن و مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان را برای شما شرح می‌دهیم. 

 

undefined

 معرفی نامه خطاب به سفارت آلمان به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی حاوی اطلاعاتی  از قبیل نام و نام خانوادگی متقاضی، پست سازمانی وی در شركت، دلیل و زمان سفر (به همراه یک نسخه كپی از آن).
كپی از ویزاهای شنگن قبلی،كانادا،استرالیا،آمریكا،انگلستان و اصل پاسپورت قبلی
اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ برگشت تور (امضا شده) به همراه كپی.
كاملاٌ جدید ، رنگی با زمینه سفید و بدون لبخند از روبرو (با عكس پاسپورت و ویزاهای شینگن قبلی /5 * 3/ 2 قطعه عكس 5  متفاوت باشد و 80 % عكس چهره باشد.)

 


مدارک اشتغال به كار به نام مسافر اعم از:
اعضای هیات مدیره شركتها : اصل و كپی روزنامه رسمی به همراه آگهی آخرین تغییرات وتاسیسات به انضمام نامه به زبان فارسی معرفی روی سربرگ با مهر و امضای شركت كارمندان بخش خصوصی: مدارک بالا به انضمام معرفی نامه فارسی از شركت، صاحبان حرف و مشاغل آزاد : اصل و كپی جواز كسب یا اصل و كپی پروانه بهره برداری یا اصل و كپی كارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی
كادر پزشكی : اصل و كپی كارت نظام پزشكی و پروانه مطب
مهندسین :اصل وكپی پروانه اشتغال و اصل و كپی كارت نظام مهندسی به همراه روزنامه رسمی یا سابقه بیمه
اعضای هیات علمی دانشگاه : اصل و كپی كارت پرسنلی و اصل و كپی حكم استخدامی و فیش حقوقی
كارمندان دوایر دولتی: اصل و كپی كارت پرسنلی و اصل و كپی حكم استخدام و كپی فیش حقوقی و معرفی نامه بیانگرارتباط كاری و سمت فرد متقاضی در شركت یا سازمان مربوطه
دانشجویان و دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل و كارت دانشجویی یا دانش آموزی
بازنشستگان دوایر دولتی : اصل و كپی كارت یا حكم بازنشستگی
{در صورت تاهل و شاغل بودن همسر مسافر، ارائه مدارک شغلی همسر الزامی است.}
پرینت حساب بانكی به نام مسافر مربوط به 3 ماه گذشته با مانده حساب30 میلیون تومان(حساب جاری و سپرده) (با مهر و امضا بانک مربوطه)
ارائه سند مالكیت كه به نام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. (به همراه كپی از تمام صفحات آن)
مبلغ 60 یورو هزینه تحویل مدارك داخل سفارت آلمان (یورو حتما به صورت اسكناس باشد.)
حداقل زمان لازم برای رسیدگی به در خواست روادید 15 روز می باشد كه در این 15 روز اصل پاسپورت شما نزد سفارت می ماند لطفا جهت برنامه ریزی این موضوع را مد نظر داشته باشید.
لطفا تمام كپی ها را بر روی برگه A4 تهیه فرمایید.

ادامه مطلب ...