چگونه ویزای هلند بگیریم؟

اقدامات لازم برای اخذ ویزای هلند

از آنجایی که کشور هلند جز منطقه شینگن به حساب می‌آید برای سفر به این کشور لازم است تا از سفارت هلند ویزا بگیرید.

کشور هلند جز کشورهای پادشاهی به شمار می‌رود و در اروپای غربی قرار داد. با توجه به این که هلند در سطحی پایین‌تر از دریا قرار دارد بسیار سرسبز است و در پروش گل و گیاه در جهان بسیار شهرت دارد و نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های گل و گیاه و کانال‌های شهر آمستردام از جاذبه‌هایی هستند که هر ساله گردشگران زیادی را برای سفر به کشور هلند ترغیب می‌کند و لازم است تا برای دریافت ویزای هلند به سفارت آن در تهران بروید.

undefined

 

انواع ویزای کوتاه مدت هلند

با توجه به نوع سفر شما به این کشور نیاز است تا برای گرفتن ویزای مناسب اقدام کنید که انواع آن را برای شما شرح می‌دهیم.

ویزای توریستی (کوتاه مدت شینگن)

در این نوع، ویزا برای افرادی که قصد گردش و بازدید از کشور هلند را دارند به صورت موقت به مدت ۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز صادر می‌شود. 

ویزای تجاری

این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که قصد انجام کارهای تجاری و شرکت در کنفرانس‌ها و جلسات و ... را دارند. 

ویزای ترانزیت فرودگاهی

این ویزا مختص مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و افرادی که این ویزا را دارند اجازه خروج از فرودگاه را ندارند.

ویزای ورود مجدد به هلند

این ویزا برای افرادی صادر می‌شوند که قصد سفر به دیگر کشورهای حوزه شینگن را هم دارند و اجازه ورود و خروج نامحدود دارند.

ویزای طولانی مدت (ملی)

این ویزا برای کسانی قصد اقامت طولانی مدت را دارند صادر می‌شوند به عنوان مثال برای کسانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند. 

مراحل دریافت ویزای توریستی هلند

  1. اولین مرحله برای درخواست ویزا پر کردن فرم درخواست ویزای آن کشور است. بهتر است که قبل از سفر هدف و نوع ویزای درخواستی خودتان را مشخص کنید. 
  2. در این مرحله باید شخص درخواست کننده اقدام به گرفتن وفت سفارت کند که پیشنهاد می‌کنیم تا این کار را به کارشناسان مجرب ما بسپارید. 
  3. در مرحله آخر بعد از مراجعه حضوری و انگشت‌نگاری می‌توانید از طریق ایمیل وضعیت درخواستتان را پیگیری کنید. 

 

null

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

  • فرم درخواست ویزا
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه
  • دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی
  • کپی بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند)
ادامه مطلب ...