انواع ویزای اتریش

 ویزای اتریش نوع A

ویزای ترانزیت یا همان ویزای نوع  A برای آن دست از مسافرانی است که باید در فرودگاه منتظر بمانند تا خط پروازی را تعویض نمایند.

توجه داشته باشید که ویزای ترانزیت یا فرودگاهی، تنها اجازه تردد در فرودگاه را به مسافر می‌دهد و جایز به خروج از فرودگاه نیستید.

ویزای اتریش نوع B

ویزای نوع B نوعی دیگر از ویزای ترانزیت است با این تفاوت که برای 5 روز صادر می‌شود و در نوع ویزا می‌توانید از محدوده فرودگاه خارج شوید.

ویزای اتریش نوع C

این ویزا، همان ویزای توریستی اتریش است که معمولاً و حداکثر تا 15 روز اعتبار دارد. تمام مسافرانی که در قالب تور به اتریش سفر می‌کنند باید ویزای توریستی دریافت کنند.

ویزای اتریش نوع D

این ویزا از نوع مولتی طولانی مدت است که برای 90 روز در بازه زمانی شش ماهه صادر می‌گردد.

 

مدارک شغلی مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش

  • مشاغل دولتی: معرفی نامه ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال سمت ، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه مرخصی ، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ، فیش حقوقی سه ماه آخر (ممهور به مهر شرکت)
  • مشاغل غیر دولتی: معرفی نامه (با ذکر مدت اشتغال ، سمت و حقوق دریافتی) ، گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه لیست 3 ماه آخر بیمه با مهر سازمان ، قرارداد کاری.
  • مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره: روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس ، آخرین آگهی تغییرات ، آخرین فیش پرداخت مالیات ، لیست بیمه 3 ماه آخر.
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه 3 فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشستگان: ارائه حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، فیش حقوقی 3 ماه آخر.
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل ممهور به مهر آموزشگاه ، اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است ، کارت دانشجویی.
  • وکلا: پروانه وکالت ، کارت عضویت کانون وکلا.
  • خویش فرما: جواز کسب ، فیش آخرین پرداخت مالیات ، آخرین آگهی تغییرات ، کارت عضویت اتحادیه.

مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش

  • دو قطعه عکس  3.5 در 4.5 با رعایت شرایط زیر:

عکس می‌بایست رنگی، تمام رخ بدون لبخند و عینک و کلاه در زمینه سفید و کاملا از روبرو باشد بطوریکه گردی صورت کاملا مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس چهره فرد معلوم باشد. همچنین عکس باید جدید و حداکثر مربوط به 6 ماه گذشته باشد و با عکس‌های گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی متقاضی تفاوت داشته باشد.

  • گذرنامه می‌باست حداقل ۶ ماه از تاریخ بازگشت از سفر متقاضی اعتبار داشته باشد و حداقل دارای ۴ صفحه‌ی خالی باشد.
  • اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه متقاضی
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک بصورت لاتین (اسم دارنده حساب بانکی با نام مندرج در پاسپورت باید یکی باشد)

برای حساب‌های جاری می‌بایست کارکرد 3 ماهه اخیر حساب به زبان انگلیسی ارائه شود.

گواهی تمکن برای سپرده های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک با حداقل موجودی برای هر نفر 200 میلیون تومان باید ارائه شود.

  • اصل ترجمه مدارک شغلی متقاضی
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • برای افراد زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می‌کنند، ارائه ترجمه رضایت نامه محضری که تأییدیه دادگستری و امور خارجه را دارد ، الزامی می‌باشد.

هزینه ویزای اتریش

هزینه ویزای اتریش در گروه مسافرتی کاریز روی مبلغ تور اتریش مد نظر شما محاسبه می‌گردد ، علاوه بر آن هزینه‌ی ورودی سفارت و ترجمه مدارک بر عهده‌ی مسافر می‌باشد.

مبلغ ورودی سفارت به ازای هر نفر

افراد بالای 12 سال :  80 یورو

افراد 12 – 6 سال :    40 یورو

افراد زیر 6 سال :      رایگان

 

همچنین برای تضمین ویزا و صدور راحت‌تر ویزا از سوی سفارت متقاضی ‌ارائه چک رمزدار به مبلغ حداقل 200 میلیون تومان به ازای هر نفر در وجه آژانس هواپیمایی کاریز جهت ضمانت بازگشت از سفر ضروری است.

نکات کلیدی اخذ ویزای اتریش

  1. وقت مصاحبه: ندارد
  2. نیاز به پیکاپ ویزا: ندارد
  3. امکان اعتراض به ریجکتی ویزای اتریش: دارد
  4. مدت زمان آماده شدن ویزای اتریش: بین 7 الی 14 روز کاری
  5. محل انگشت نگاری: دفاتر مورد تایید سفارت‌خانه‌ها
  6. حساب سازی نکنید
  7. برای ویزای اتریش نیاز به ترجمه مدارک به زبان انگلیسی دارید.

برای اخذ ویزای اتریش تمام مدارک را کامل کنید و با یک ایمیل درخواست ویزای اتریش را به سفارت ارسال نمایید، یا اینکه با مراجعه به کاریز روال اخذ ویزای اتریش را به متخصصین ویزای اتریش ما بسپارید.

رد شدن درخواست ویزای اتریش

درخواست ویزای شما ممکن است به دلایل مختلف پذیرفته نشود. ممکن است مدارکتان تکمیل نباشد، گذرنامه شما قدیمی باشد یا برخی از مدارک شما مرتب نباشند. دلیل رد هر چه باشد، می‌توانید درخواست تجدیدنظر کنید.

همچنین می‌توانید پس از رد شدن ویزای خود مجدداً درخواست دهید اما دلایل قبلی رد شدن را در نظر بگیرید. در بیشتر موارد سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد که چرا ویزای شما رد شده است اما ممکن است این کار را نکنند. پس بهتر است بعد از اطلاع از نتیجه با سفارت تماس بگیرید.

تماس بگیرید